Kaj narediti, če ne želim trajnih lasnih podaljškov?

podaljski

Vidite več prednosti v fleksibilnosti vaše frizure? Bi rade zasijale z dolgimi lasmi in že naslednji dan nosile vašo kratko pričesko? Ali trajno podaljševanje las za vas ne pride v poštev? Odgovor na vsa zastavljena vprašanja se imenuje lasni podaljški na sponke. Kakšna tehnika je to in ali morate za pritrjanje obiskati frizerski salon, si preberite spodaj.

Podaljševanje las

Hit desetletja, modna muha ali preprosto želja posameznice, lasni podaljški so definitivno en izmed bolj prodajanih pripomočkov za lase. Večina uporabnic vidi prednost v trajnih metodah podaljškov, saj so prepričane, da se tako prihrani čas zaradi dolgotrajnega vsakodnevnega postopka pritrjanja. Vendar je podaljševanje s podaljški na sponke prav enostavno in z nekaj vaje postane rutinsko opravilo.

Lasni podaljški na sponke

Metoda, ki kar najbolje poskrbi za fleksibilnost in razgibanost frizure. S temi besedami lahko opišemo tehniko podaljševanja s sponkami. Sponke, na katerih so lasje, se na preprost način pritrdijo na naše lase in tako lahko nosimo podaljške le en dan ali pa poljubno število dni in jih takoj, ko nam tako ustreza, ponovno odstranimo. Česa bolj fleksibilnega si ne bi mogli omisliti, kajne?

Prednosti odtehtajo slabosti

Seveda ima vsaka metoda podaljševanja svoje prednosti in tudi slabosti. Če vas zanima, čemu se moramo na račun fleksibilnosti odpovedati, berite dalje.

Sponke, s katerimi se pritrjajo tako imenovani clip on podaljški, so lahko v nekaterih primerih nekoliko moteče. Čeprav so narejene za kar najboljšo prilagajanje in so tako tanke, kot le lahko, se lahko na primer pri svetlih laseh pojavijo težave. V kolikor jih ne pritrjamo pravilno, ali imamo želje po zapleteni dvignjeni frizuri, lahko sponke izstopajo in se vidi, da nosimo podaljške. Tako vidnost podaljškov na sponke ni ravno plus pri izbiri le teh.

V kolikor imate temnejše lase in vam ne gre za vsakodnevno urejanje zapletenih frizur, so podaljški na sponke še kako dobra odločitev. Obstaja pa še en pomemben razlog, zakaj prednosti odtehtajo slabosti. Namreč cena, ki je toliko nižja od trajnih metod podaljševanja, da vas bo prav prijetno presenetila. K temu prištejte majhne stroške pritrjevanja in že ste lahko zelo zadovoljni z izbiro. Lasni podaljški na sponke se namreč pritrjajo kar doma, z nekaj vaje jih pritrdite same, brez pomoči frizerja ali frizerke. Paziti morate le še na pravilno izbiro barve, da ob pritrjanju uživate ob dobri glasbi in da zasijete z dolgimi svetlečimi lasmi, za katere prav nihče ne bo vedel, da so pritrjeni s sponkami.