Ugodna obutev na vseh področjih življenja

japonke11

Ko nosimo japonke, so naše noge izpostavljene, edino naši podplati se ne dotikajo tal. Noga svobodno diha, ker ni zaprta, kot v ostalih čevljih. Prav tako so zelo enostavni za obuvat in sezuvat, sej kar zdrsnejo na nogo. Torej si z japonkami v bistvu le en korak stran od tega, da si popolnoma bos. Japonke so lahko videti kul in elegantne, brez da bi porabili preveč denarja za čevlje. Verjetno so največji izum doslej. Nič ni bolj udobno in nič bolj ne osvobaja nog kot japonke.

Japonke so par obutve, ki so tako vsestranski, da se jih lahko nosi na več načinov. Čeprav nas takoj asociirajo na plažo, jih lahko nosimo prav priložnostno. Če želite v zabaviščni park, jih lahko kombinirate z izbrano obleko, s kavbojkami ali klasičnimi hlačami, celo s krili. Ne le to, japonke so našle svoj prostor tudi na drugih formalnih dogodkih, kot so maturantski plesi, poroke, razni drugi plesi…

So tradicionalna obutev iz Japonske, tiste z lesenim podplatom pa izvirajo iz Nove Zelandije. Običajno je podplat raven z V-obliko traku, pritrjenem na treh točkah na preprostih podplatih.

So priljubljena vrsta obutve, ki se lahko uporabljajo v številnih situacijah, ko smo na plaži ali ob bazenu. V preteklosti so jih nosili zaradi njihove funkcionalnosti. Ampak danes so ti postali modni bum predvsem za najstnike, mlade odrasle in ženske. Cenovno so dostopni, saj obstaja veliko poceni japonk, vendar za malo bolšo kvaliteto, udobje in izgled, boste morda odšteli nekoliko več, vendar še vedno ne pretirano dosti.

Pri japonkah lahko izbirate različne materiale, oblike in stile. Običajno so ti izdelani iz usnja, prozorne plastike, gume in lesa. Japonke iz gume so daleč najcenejše za izdelavo. Material izberetena podlagi uporabnosti, udobja in tudi izgleda.

Sandali sedaj praktično prevladujejo obutveno industrijo, kar pomeni, da so prehiteli navadne čevlje. Veliko ljudi verjame, da to vrsto obutve pač morajo imeti. Japonke so najbolj KUL par čevljev, ki jih lahko imate doma.

Japonke lahko nosijo ljudje vseh starosti. Otroci, najstniki, mladi odrasli in odrasli bodo uživali, ker te vrste obutve ponujajo tako stil in udobje. Včasih so japonke uporabljali le za hojo po hiši, imele so funkcijo copat. Ampak danes jih predvsem ženske uporabljajo pri nakupovanju, športnih srečanjih, na plaži…, zato nastane široka paleta možnosti za uporabo in nošenje japonk.

Poleg materiala lahko pri japonki izbirate tudi barve ter dizajn. Nekatere japonke so okrašene s kroglicami na traku, druge z bleščicami in drugimi okraski. Ti dodatki za pasove dajejo japonkam eleganten in privlačen videz in to je tudi razlog, zakaj se za njih odloči vse več žensk, namesto športne obutve. Zelo priljubljene so v pastelnih barvah ter v klasični črni in beli. Med tako veliko izbiro barv in trakov boste zagotovo našli takšnega, ki je pravi za vas.

Nima vsakdo časa za nakupovanje čevljev. Tisti, ki imajo precej zaseden urnik, ne bodo imeli časa, da se spustijo v nakupovanje japonk v trgovski center, kjer bi našli ustrezen model. Ena izmed boljših izbir je nakup preko spletne trgovine z japonkai. Nič ni boljšega, kot za primerno vsoto dobiti pravi par japonk. Zato si vzemite čas za iskanje za vaših novih najljubših japonk.

Več info na: http://kusashoes.eu/